Salaojien toimivuuden arviointi

Salaojien uusinta ei aina ole tarpeen. Tomivuutta voi arvioida silmämääräisesti kivijalassa olevien kosteusvaurioiden ja halkeamien perusteella. Lisäksi mahdolliseen salaojaputkistoon voidaan suorittaa tarkempi analyysi kuvaamalla ja suorittaa pesu mikäli siihen on tarvetta.

Salaojaremontin hinta

Salaojajärjestelmän ja sadevesijärjestelmän uusimisen kustannukset

Olemme kehitelleet näppärän laskurin jonka avulla voit laskea nopeasti remonttisi kustannukset.

Tilaa kustannuserittely sähköpostiisi nyt.

TEHO DRAIN -ratkaisu

TEHO Drain asennuksille saat 10-vuoden valmistajan tukkeutumattomuustakuun!

TehoDrain on painovoimaerottelulla toimiva, huoltovapaa ja tukkeutumaton salaojaputki sekä toimintavarma ratkaisu rakennusten ja kiinteistöjen salaojittamiseen.
Huoltovapauden ansiosta säästät rahaa ja säilytät rakennuksen arvon myös tulevaisuudessa.

TehoDrain- salaojaputkella on suojattu lukuisia, ehdotonta käyttövarmuutta edellyttäviä kohteita.
Lukuisat koulut, päiväkodit, sairaalat sekä erilaiset asuinrakennukset ovat valinneet TehoDrain -järjestelmän ja sillä on jo yli 37 vuoden käyttökokemus.

* Toimintavarma

* Huoltovapaa

*Kustannustehokas

Kun haluat kotiisi toimivan ja kestävän ratkaisun, älä tyydy suodattamalla toimivaan järjestelmään – Valitse TEHODrain!

Olemme valtuutettu TEHODrain -asentaja Pirkanmaalla.

Tehodrain putket voit myös tilata kaupastamme suoraan kotiin toimitettuna. 

TEHO DRAIN -hinta

Putkiston hinta verrattuna normaaliin salaojaputkeen?

150m2 omakotitalo | Salaojaputken tarve n. 50m 

TEHODrain hinta n. 450 - 500€ 

Perinteinen salaojaputki hinta n.100 - 150€

TEHODrain huoltovapaus säästää kustannukset nopeasti. 

Onko tarvetta salaojaremontille?

Vanhemmissa taloissa on monesti ongelmana salaojien tarkistuskaivojen puuttuminen ja tästä syystä salaojien toiminnan tarkistaminen on haastavaa. Lisäksi sadevesien käsittely on niin puutteellista, että nekin rasittavat talon perustuksia.

Tämä johtaa useasti siihen tilanteeseen, että 100% varmuus oikeaan toimintaan saadaan ainoastaan tekemällä ne kokonaan uudelleen. Lisäksi samalla saadaan asennettua uudet patolevyt ja routaeristeet.

Salaojien uusimisen yhteydessä kannattaa yleensä uusia myös sadevesien käsittely, koska se voidaan yleisesti asentaa samoihin kaivantoihin ja täten säästetään kustannuksia.

 

Suunnittelupalaveri ja suunnitelma

Jokainen kohde vaatii edellä mainituista syistä aina katselmoinnin, ennen kuin tarkkaa hinta-arviota voidaan antaa. Lisäksi tilattavan työn laajuus käydään tarkasti läpi aina käynnin yhteydessä, vanhoissa taloissa yleensä riittää että suunnittelu tehdään paikanpäällä asiakkaan kanssa yhdessä, mutta kauttamme saat myös suunnittelun tarvittaessa. Suunnitelman laatimiseen tarvitaan vanha pohjakuva johon muutokset piirretään, tästä jää sitten dokumentti itsellesi.

 

Toteutus urakkana vai tuntihintaisena?

Asiakkaan näkökulmasta kiinteähintainen urakka tuo turvaa ja kustannuksille on olemassa katto. Luotettavan urakoitsijan löydyttyä kannattaa kuitenkin aina valita tuntihintainen toteutus, se on pääsääntöisesti asiakkaalle edullisempi. Kannattaa pitää mielessä, että sekä kiinteään urakkaan, että tuntihintaisen urakan loppukustannuksiin vaikuttaa aina, jos projektin sisältö muuttuu.

 

Luotettava kumppani

VMH Urakointi toteuttaa salaojien uudistamisen näppärästi ahtaissakin kohteissa. Teemme jokaisesta kohteestamme kirjallisen tarjouksen ja sopimuksen. Työllämme on myös takuu.

lk_logo_250cropped-logo.png

Call Now Button